U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

5916 PZ Venlo

Omschrijving

Op zeer goede locatie (Veegtes) in Venlo ligt deze bedrijfshal (ca. 570m2), diverse kantoren (tezamen ca. 115m2), buitenterrein en 2 garageboxen (tezamen ca. 50m2). De perceeloppervlakte bedraagt 2.130. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Een object met mogelijkheden.

Indeling:

Kantoren:
Ruime hal met toegang tot verschillende kantoorruimtes en toiletvoorzieningen. Kantoorruimtes zijn thans in 2 delen verdeeld. Kantoren zijn bereikbaar via een algemene hal aan de voorzijde en zijkant. Totale oppervlakte is 115m2.

Hal:
De bedrijfshal heeft een oppervlakte van ca. 570m2 en is voorzien van een vloeistof dichte vloer, lichtstraten. Bereikbaar via een brede rolpoort aan de achterzijde.

Locatie:
Het aan de noordzijde van Venlo gelegen bedrijventerrein "De Veegtes" heeft een perfecte verbinding met de A73 en A67 en grenst aan het kantoor- en bedrijvenpark Noorderpoort. In de nabijheid zijn meerdere bedrijven in de dienstverlenende-, industriële-, en handelssector actief.

Goed om te weten:
- Zowel de kantoren als de hal hebben een eigen elektra- en gasvoorziening;
- Aanwezigheid van 2 c.v. ketels.

Bestemmingsplan:
Voor deze locatie geldt het bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Veegtes’’ met de enkelbestemming ‘’Bedrijf – 3’’. Binnen dit bestemmingsplan zijn bedrijfsmatige activiteiten toegestaan die vallen onder de categorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen