U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
team

Diensten

Verkoop

Besloten om uw huis te verkopen? Dan begeleidt Cabooter & van Loenen u graag in het gehele verkooptraject. Dat doen wij voor alle soorten panden: van vrijstaand tot starters appartementen en van instapklare woningen tot opknappers. 
Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de markt geven wij u een eerlijk en realistisch beeld van de verwachte opbrengst van uw woning. Dat voorkomt teleurstellingen en zorgt voor een soepel verloop. 

De verkoop van uw huis wordt op professionele wijze aangepakt door onze organisatie, met respect voor uw wensen. Voorafgaand en tijdens het gehele verkooptraject is er altijd nauw overleg met u, om daar waar nodig bij te sturen en te zorgen voor maximale tevredenheid.

WAT MAG U VAN CABOOTER & VAN LOENEN VERWACHTEN?

Gesprek & Voorstel
Elke verkoop begint natuurlijk altijd met een uitgebreid informerend gesprek. In dat gesprek bespreken we samen met u de wensen en verwachtingen. Aansluitend geven wij u een gedegen advies op maat, gericht op uw persoonlijke situatie en de huidige markt. 
Het waarderen van uw woning wordt gedaan op basis van onze expertise om op die manier tot een juiste vraagprijs te komen. Dit is de basis voor een uitstekende verkoop(prijs) en een soepel verlopend verkooptraject. Geheel in overleg met u wordt vervolgens naast een marktconforme vraagprijs ook de juiste verkoopstrategie bepaald, waarbij onderling overleg weer de basis vormt.

Foto’s, Meetrapport, Plattegronden & Beschrijvingen
Cabooter & van Loenen beschikt over een team van professionele fotografen, die zorg dragen dat uw woning op de juiste wijze letterlijk in beeld wordt gebracht. In aanloop naar de fotosessie voorzien wij u van een advies inzake het optimaal ‘fotoklaar’ maken van uw woning. Ook zal er een meetrapport inclusief plattegronden worden opgesteld.
Naast de juiste foto’s zorgen wij ook voor heldere en pakkende teksten. Op die manier worden de beelden ondersteund met de juiste en informatie. Dit wordt samengebracht in een digitale brochure. Zo komt uw woning het beste tot zijn recht.

Presentatie & Aandacht
Na het bepalen van de vraagprijs, het maken van de beelden en het opstellen van de begeleidende teksten, plattegronden is het tijd voor de presentatie van uw woning. Een optimale presentatie van uw woning is een essentieel onderdeel voor een succesvolle verkoop. 

Bij Cabooter & van Loenen hebben wij diverse mogelijkheden om uw woning onder de aandacht te brengen:

 • Vermelding op websites (eigen, Funda.nl, Huislijn.nl en Jaap.nl)
 • Opvallend ‘Te Koop’-aankondigen via bord en/of poster bij de woning
 • Promotie via onze Facebookpagina en de inzet van social media
 • Eigen netwerk

Communicatie & Informeren
Tijdens het verkoopproces is regelmatige en heldere communicatie zeer belangrijk. Door de korte lijnen zorgen wij ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en ontwikkelingen tijdens de verkoop van uw woning. 
Tussentijds wordt het verloop geëvalueerd. Samen met u bepalen we continu de koers, op weg naar het einddoel: de succesvolle verkoop van uw woning!

Bezichtigingen & Begeleiding
Bij Cabooter & van Loenen laten wij niets aan het toeval over en dus zorgen wij dat alle aspecten van uw woning op een juiste en vakkundige wijze aan bod komen tijdens de bezichtigingen. De potentiële kopers worden uitgebreid rondgeleid in uw woning en krijgen extra informatie.
Op die manier kunnen direct vragen worden beantwoord en krijgen de potentiële kopers tijdens de bezichtiging een nóg beter beeld van uw woning, onder deskundige begeleiding van onze makelaar.

Onderhandelingen & Voorwaarden
Onderhandelingen voeren is een vak apart. En in dat vak voelen wij ons bij Cabooter & van Loenen als een vis in het water. Door onze ervaring en expertise zijn we in staat om ook dit onderdeel van het verkoopproces in goede banen te leiden. 
En naast de juiste prijs voor uw woning zijn er nog tal van andere zaken en voorwaarden die geregeld en afgesproken moeten worden: de juiste aanvaardingsdatum, het al dan niet uit laten voeren van een bouwtechnische keuring en andere voorwaarden. 

Koopcontract & Ondertekening
Het is zo ver: de koper en u zijn het eens geworden en het is tijd om het koopcontract op te stellen. Uiteraard helpt Cabooter & van Loenen bij het juist vastleggen van de gemaakte afspraken. Na het sluiten van de mondelinge overeenkomst, maken wij een uitgebreid koopcontract maken dat door alle instanties is goedgekeurd. 
Vervolgens worden beide partijen uitgenodigd om dit koopcontract te komen ondertekenen. Na de toelichting en de daaropvolgende ondertekening gaat het koopcontract naar de gekozen notaris ter afhandeling.

Notaris & inspectie
Zodra de notaris het koopcontract heeft ontvangen, stelt deze een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Daarmee wordt de verkoop van de woning officieel bekrachtigd bij de notaris. 
Voorafgaand aan het ondertekenen van het koopcontract bij de notaris, is het gebruikelijk dat de koper uw woning willen inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat is. Cabooter & van Loenen begeleidt deze inspectie en zorgt voor de finale afhandeling.

No cure, no pay
Wij hanteren géén start-/intrekkings- of opzegkosten.

Maak een afspraak

Taxaties

Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen verzorgt deskundige en objectieve taxaties van woningen voor o.a.: het verkrijgen van een financiering, inzicht te krijgen in de waarde ten behoeve van een aan- of verkoopbeslissing, hypotheekverhoging en nalatenschap/successierechten.

Ons kantoor is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Dit is een keurmerk welke de kwaliteit van de woningtaxaties bewaakt.

Wij hebben de deskundigheid in huis om in alle situaties de juiste waarde te bepalen. Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen legt haar bevindingen goed onderbouwd vast in een rapport dat voldoet aan alle eisen.
 

Maak een afspraak

Beheer

Het kernwoord bij beheer is ‘ontzorgen’: Cabooter & van Loenen neemt het complete beheer voor zijn rekening en u hoeft dus geen anderen in te schakelen. Daarnaast weet u zeker dat uw woning op een professionele wijze wordt verhuurd en beheerd.

Naast een enkele woning is het ook mogelijk om meerdere woningen bij ons in beheer te geven. Daartoe maken wij voor u een op maat gemaakte beheerovereenkomst, waarbij u kunt rekenen op onze specifieke know-how en dienstverlening.
 
FINANCIEEL BEHEER
Cabooter & van Loenen zorgt voor alle voorkomende acties en zaken:

 • innen en overmaken van de maandelijkse huur en de waarborgen;
 • tijdig betalen door de verhuurder (of incasso inschakeling);
 • voorkomen van leegstand: bij huuropzegging zoeken wij direct naar nieuwe huurders;
 • de huurverhoging (indexering) regelen wij;
 • uitvoeren van begin- en eindinspectie bij elke woning;

TECHNISCH BEHEER
Cabooter & van Loenen zorgt voor alle voorkomende acties en zaken:
 • behandelen van meldingen van huurders m.b.t. technische mankementen;
 • melden van bijzondere gebeurtenissen;
 • verstrekken van onderhoud- of reparatieopdrachten namens de eigenaar;
 • begeleiden en controleren van onderhoudswerkzaamheden;
 • archiveren van relevante stukken m.b.t. alle genoemde werkzaamheden;
 • inspecteren van het onroerend goed bij verhuurmutatie;

Maak een afspraak

Verhuur

Voor wij een woning in de verhuur nemen, maken wij met u kennis in een persoonlijk gesprek waarbij we de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Wij zorgen voor representatieve foto’s van de woning en zullen deze gebruiken voor de presentatie.
 
SERVICE VAN A TOT Z
De service van Cabooter & van Loenen bestaat uit een aantal verschillende activiteiten gericht op uw specifieke wensen als verhuurder:

 • informeren over juridische en financiële mogelijkheden
 • uitgebreid adverteren en presenteren via diverse kanalen
 • inspecteren en opleveren van de woning 
 • inventariseren, selecteren, screenen en matchen van huurders
 • inplannen en begeleiden bezichtigingen
 • opmaken van huurcontracten

Maak een afspraak

Zelfverkoop

Cabooter & van Loenen is de enige makelaar in de regio Venlo die het concept Zelfverkoop mag aanbieden. Hiermee kunt u op een buitengewoon moderne wijze zélf uw woning verkopen, ondersteund door een makelaar op die momenten dat u dat nodig heeft. 

Het zelfverkopen van uw woning wordt steeds populairder en bij ons staat u er niet alleen voor. U heeft dus wel vele voordelen van een makelaar, maar veel minder kosten. De makelaar van Zelfverkoop doet nagenoeg alle zaken voor u (o.a. waardebepaling, foto's, brochures, advertenties, koopakte), behalve de bezichtigingen. Die doet u zelf!

Maak een afspraak

Bedrijfsonroerend goed

Verkoop & Verhuur

Naast onze uitgebreide begeleiding en het uitstekende aanbod in particulier onroerend goed, heeft Cabooter & van Loenen ook een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van bedrijfsonroerend goed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsruimte of kantoorruimte, maar ook winkelruimte en complete bedrijfspanden.  

U kunt bij Cabooter & van Loenen terecht wanneer u op zoek bent naar een ruimte of een pand, maar ook als u wilt dat wij optreden als verkoper of verhuurder van uw huidige ruimte(s)/pand(en). Onze ervaren en kundige makelaars kennen de juiste weg.

Cabooter & van Loenen ondersteunt u graag bij het maken van de best passende keuze voor uw bedrijfspand(en): huren of misschien toch kopen? Er zijn talloze redenen te bedenken om deze keuze te maken. Op basis van uw wensen en eisen doen wij gedegen onderzoek naar de best passende mogelijkheden. 

Wanneer er een keuze is gemaakt, begeleiden wij u bij bezichtigingen, doen de onderhandelingen en zorgen voor een professionele contractuele afwikkeling. Ons werk is pas klaar als de oplevering van uw bedrijfspand succesvol en naar volle tevredenheid is verlopen.

Maak een afspraak
Terug naar boven
Sluit menu Makelaarskantoor Cabooter & van Loenen