zoek in ons aanbod

Geef uw zoekcriteria in om een gedetailleerde lijst met panden te krijgen.

         

Prijs:
 - €


         100     200     300     400     500     600     700     +800
sorteren op prijs | datum | woonplaats

Venlo, Huiskensstraat 56


Op zeer goede locatie (Veegtes) gelegen representatieve bedrijfshal (ca. 775m2). Het object is o.a. voorzien van Klasse 2 alarminstallatie, verwarming en elektrische rolpoort. In de hal is een eigen toiletvoorziening aanwezig en kan er gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke kantine. Algemeen: - Hoogte hal bedraagt ca. 5,60m; - Aanwezigheid van diverse lichtstraten; Ligging: Het aan de noordzijde van Venlo gelegen bedrijventerrein "De Veegtes" heeft een perfecte verbinding met de A73 en A67 en grenst aan het kantoor- en bedrijvenpark Noorderpoort. Huurprijs: € 2.500,- per maand excl. BTW en excl. g/w/e en servicekosten. Huurtermijn: In overleg. Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen. Bankgarantie/waarborgsom: Conform het Roz-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW. Huurprijsindexatie: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks "alle huishoudens" (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Huurcontract: Standaardmodel Roz-contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende algemene bepalingen. Aanvaarding: in overleg, na goedkeuring huurder en verhuurder.
Te huur : Bedrijfsruimte

Huurprijs: €2.500/maand

Venlo, Veldenseweg 62


Aan de rand van het centrum van Venlo, ligt deze winkelruimte met een royaal souterrain. Dit object wordt in verhuurde staat aangeboden. Wilt u een stabiele investering met een leuk rendement? Dan is dit wellicht iets voor u! Indeling Begane grond: Entree winkelruimte (ca. 68,5m2) met een frontbreedte van ca. 5,5m voorzien van grotendeels glas en een loopdeur. Productieruimte (ca. 32m2) voorzien van tegelvloer en doorgang naar de kantine (13,5m2) met eenvoudig keukenblok en toilet. Magazijnruimte / werkplaats (ca. 25,5m2). Souterrain: Middels trap in de winkelruimte is het souterrain / de verkoopruimte (ca. 85m2) bereikbaar. Goed om te weten: • Het object is al vanaf 2012 verhuurd aan dezelfde huurder. De huidige huurder heeft nog een overeenkomst t/m mei 2024; daarna wordt het weer met 3 jaar verlengd. • Het betreft een appartementsrecht met een stille VVE. Ieder appartementsrecht betaald zijn eigen opstalverzekering. • Bij verkoop zal het object nog kadastraal gesplitst moeten worden. Tevens zullen dan ook de nutsvoorzieningen gesplitst moeten worden. • Bij de winkelruimte is voldoende gratis parkeergelegenheid. • De ramen, deuren en kozijnen zijn voorzien van enkele beglazing. Dit object is ook samen te koop met het buurpand (Veldenseweg 62A – gezamenlijke vraagprijs € 498.000,- k.k.) Zie voor meer informatie onze website!
Te koop : Commerciële winkel

Koopprijs: €199.000

Venlo, Veldenseweg 62 A


Aan de rand van het centrum van Venlo, ligt op de hoek deze winkelruimte met een bovenwoning. Dit totale object wordt in verhuurde staat aangeboden. Wilt u een stabiele investering met een leuk rendement? Dan is dit wellicht iets voor u! Indeling Begane grond: Entree winkelruimte (ca. 124m2) met een frontbreedte van ca. 6,8m voorzien van grotendeels glas en een loopdeur. Portaal met trap naar de bovenwoning, keuken met keukenblok (ca. 6,5m2), opslagruimte met winkelbenodigdheden (ca. 13,5m2) en deur naar garage / opslagruimte (ca. 21m2). Bovenwoning: Overloop met muurkasten. Badkamer (ca. 4,5m2) met douche, toilet, wastafel met meubel en witgoedaansluiting. 2 Slaapkamers (ca. 13,5m2 en ca. 12,5m2) waarvan 1 met deur naar dakterras (ca. 50m2). Woonkamer (ca. 39m2) met uitzicht op de Veldenseweg en dichte keuken (ca. 10m2) met eenvoudig keukenblok. Via een vaste trap naar… Zolderverdieping met overloop, 3e slaapkamer (ca. 38m2)en zolderruimte (ca. 17m2). Goed om te weten: • Het object is al vanaf 2015 verhuurd aan dezelfde huurder. De huidige huurder heeft nog een overeenkomst t/m oktober 2025; daarna wordt het weer met 5 jaar verlengd. • Het betreft een appartementsrecht met een stille VVE. Ieder appartementsrecht betaald zijn eigen opstalverzekering. • Bij verkoop zal het object nog kadastraal gesplitst moeten worden. Tevens zullen dan ook de nutsvoorzieningen gesplitst moeten worden. • Bij de winkelruimte is voldoende gratis parkeergelegenheid. • De ramen, deuren en kozijnen van de winkelruimte zijn voorzien van enkele beglazing. De woonruimte is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met thermische beglazing. Dit object is ook samen te koop met het buurpand (Veldenseweg 62 – gezamelijke vraagprijs € 498.000,- k.k.) Zie voor meer informatie onze website!
Te koop : Commerciële winkel

Koopprijs: €299.000

Venlo, Columbusweg 49


Op Trade Port West bieden wij u diverse kantoorruimtes aan verdeeld over 2 verdiepingen. Het betreft een representatief gebouw met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Interessante huurprijzen. Indeling. Begane grond: Algemene entree, kantoorruimte van ca. 75m2, toiletvoorzieningen. Eerste verdieping: Kantoorruimte van ca. 75m2 en 20m2, toiletvoorzieningen. Diverse: Huurprijs: exclusief g/w/e en servicekosten. Huurtermijn: in overleg. Bankgarantie: in overleg Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen. Huurcontract : als uitgangspunt voor de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, wordt het model gebruikt zoals opgemaakt door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), 2015. Indexering : jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI alle Huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Aanvaarding: per direct. Ligging: Trade Port West wordt omsloten door de spoorlijn Eindhoven - Venlo en de Sevenumseweg. Verder wordt het gebied doorsneden door de A67. Ook verbindt de N295 Trade Port West met Venlo Greenpark en Fresh Park Venlo.
Te huur : Kantoor

Huurprijs: €90/jaar

Bedrijfsruimte - Venlo
 Verkocht 

Venlo, Huiskensstraat 56


Op zeer goede locatie (Veegtes) gelegen representatieve vrijstaande bedrijfshal (ca. 1375m2, waarvan ca. 600m2 in verhuurde staat) met kantoren (totaal ca. 250m2 in verhuurde staat). Het object is o.a. voorzien van Klasse 2 alarminstallatie, CV verwarming, 2 elektrische rolpoorten en heeft meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Wegens verhuizing te koop en beschikbaar in overleg. Uiterst interessant beleggingsobject aangezien het deels is verhuurd. De overige halruimte van ca. 775m2 kan dus worden gebruikt voor eigen gebruik of verhuur. Indeling: Begane grond: Algemene entree, 2 ruime kantoren, kantine met keuken, toiletvoorzieningen. In de hal aparte toiletvoorziening. Tweede verdieping: 3 ruime kantoren mat aircovoorziening, keuken. Algemeen: - Hoogte hal bedraagt ca. 5,60m; - Aanwezigheid van 4 lichtstraten en 2 overheaddeuren; - Aan de voorzijde zijn 8 parkeerplaatsen, aan de achterzijde 10; - De kantoren en sanitair zijn hoogwaardig afgewerkt; Ligging: Het aan de noordzijde van Venlo gelegen bedrijventerrein "De Veegtes" heeft een perfecte verbinding met de A73 en A67 en grenst aan het kantoor- en bedrijvenpark Noorderpoort.
Verkocht : Bedrijfsruimte
Winkelruimte - Venlo
 Verhuurd 

Venlo, Parkstraat 53


Aan de rand van het centrum van Venlo is deze kantoor/winkelruimte te huur. Goede ligging in de directe nabijheid van het Nolensplein en diverse winkelstraten. Het Nolensplein wordt veel bezocht door zowel lokalen als (Duitse) toeristen. Informatie: - De unit bestaat uit een entree en 3 ruimtes met een oppervlakte van ca. 60m2 (tussenwanden zijn makkelijk te verwijderen); - Aanwezigheid van keukenunit en toiletruimte; - Een airco-installatie is aanwezig; - De huurprijs van € 750 is inclusief servicekosten en exclusief g/w/e. Voor een bezichtiging of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Verhuurd : Winkelruimte

Venlo, Huiskensstraat 62 A


Op goede locatie (Veegtes) gelegen multifunctionele en representatieve bedrijfshal (ca. 675m2) met kantoren (totaal ca. 90m2). Het object is o.a. voorzien van alarminstallatie, verwarming, elektrische rolpoort en heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Wegens verhuizing te huur en beschikbaar per 01/01/2021. Indeling: Algemene entree, 4 nette kantoorruimtes (thans 1 in gebruik als vergaderruimte) van ca. 28m2, 25m2, 22m2 en 15m2, kantine met keukenblok voorzien van inbouwapparatuur, hal met toiletten (dames/heren) en doucheruimte, bedrijfshal (ca. 675m2). Ligging: Het aan de noordzijde van Venlo gelegen bedrijventerrein "De Veegtes" heeft een perfecte verbinding met de A73 en A67 en grenst aan het kantoor- en bedrijvenpark Noorderpoort.
Te huur : Bedrijfsruimte

Huurprijs: €2.750/maand

Venlo, Horsterweg 418


Op het industrieterrein “Groot Boller” nabij de A67 en de A73, is dit bedrijfspand met moderne kantoorruimte en opslag/werkplaats gelegen. De totale BVO van de bedrijfsruimte bedraagt ca. 500 m2. Bereikbaarheid: Het object is uitstekend per auto of vrachtwagen bereikbaar. Door de ligging van Venlo nabij de Duitse grens is aansluiting op het Duitse autowegennet in de directe nabijheid. De op- en afritten naar en van het autosnelwegennet Venlo - Eindhoven (A-67) zijn op korte afstand aansluitend aan het industrieterrein gesitueerd. De aansluiting met de A-73 (Venray - Nijmegen) is eveneens op zeer korte afstand gelegen. Begane grond 300m2 incl. kantoorruimtes, keuken en toilet. Eerste verdieping: 200m2. Op eigen terrein is beperkt parkeerruimte beschikbaar.
Te huur : Bedrijfsruimte

Huurprijs: €1.950/maand

vorige pagina
1 .
2 .
3 .